Biografie van andy egberts

Dit zeggen vrienden en familie over dit talent

Andy wist al heel jong dat hij presentator wilde worden. In plaats van een navelstreng, is hij met een microfoon aan zijn buik geboren. Toen hij nog maar net kon lopen moest hij al alles opnemen met zijn bandrecordertje. Iedereen vragen stellen en zijn 2e vraag was altijd, WAAROM? Daarna kreeg hij een oude kleine filmcamera en een mooie dubbel cassettedeck met dubbele opname zodat hij zelfs korte dingetjes tussendoor kon opnemen. Naar een spreekbeurt op school leefde hij met veel enthousiasme naar toe en vond het heerlijk om te doen.

Andy is een echte entertainer en levensgenieter, met zijn vlotte babbel weet hij van een onderwerp altijd een interessante gebeurtenis te maken. Mocht het onderwerp beladen zijn met emotie weet hij dat op waarde in te schatten en op het juiste moment een vleugje humor te lanceren om de spanning te breken.

Hij weet je te benaderen op een toegankelijke manier waarbij de persoon zich direct op zijn/haar gemak voelt. Hij maakt het onderwerp makkelijk door voor een ieder verstaanbare en begrijpende taal te spreken.

Verjaardagen gaan nooit voorbij voordat er een feest van gemaakt is waarbij zijn kracht ligt om een ieder mee te nemen voor wat hij/zij kan en wil. Zijn coöperatieve instelling en aanpassingsvermogen spelen hierbij een grote rol. Buiten de normale en serieuze zaken is humor een groot deel van zijn bestaan, hij weet uit normale dagelijkse situaties een verband te leggen met gepasseerde grappige onderwerpen die daardoor uit zijn verband worden getrokken tot een humoristisch geheel.

Zijn motivatie voor een zaak of onderwerp is zeer overtuigend. Het vak van presenteren is voor hem gemaakt en daar gaat hij voor, meer dan de volle 100%.

Andy gelooft in mensen, door zijn kritische blik heen ziet hij het goede in de mens en kan ze daardoor goed begrijpen en benaderen. Andy weet wat hij wil en komt daar dan ook. Een echte vechter.

Een 1e indruk van Andy kan overweldigend zijn door zijn grote brede en vooral drukke voorkomen, maar als je hem voor een 2e keer ziet sluit je hem direct in je hart en voel je dat hij een grote gorilla is. (Bokito) met het kleinste hartje van Nederland.

Andy heeft zijn hart op de goede plaats, een gozer waar je van “moet” houden. Hij is spontaan en zeer hulpvaardig. Er staat een goede kop op en dat zou zelfs op de catwalk niet misstaan.

 
 

Scholing, leermomenten en ontwikkelen

Andy heeft na de basisschool zijn bouwkundige opleidingen genoten in het leerlingstelsel.

Op zijn 20ste koos hij voor zijn ontwikkeling assistent manager te worden bij een bouwbedrijf. Hij wist in enkele jaren zichzelf te ontwikkelen tot een: leider, eindverantwoordelijke en humoristische probleemoplosser. Andy is bijna 10 jaar werkzaam geweest bij bouw en technische bedrijven in personeelszaken en uitvoering. In die perioden is hij altijd het visitekaartje geweest van het bedrijf. Per week deed hij 10 tallen bedrijfspresentaties en interviews. Buiten zijn werk is hij 7 jaar evenementen presentator geweest voor drive-in shows in heel de regio Rijnmond. Vanaf eind 2010 is hij fulltime bezig met TV producties. Hij is voor meerdere opleidingen van TV College voor TV Presentator Cum Laude (meerdere 10en en een 9,5) geslaagd!